Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SİYASET SORUNLARA ÇARE OLMALI”

Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye Belediye Başkan Aday Adayı Birgi Tuna, 31 Mart yerel seçimlerine doğru çalışmalarını hızlandırdı. Öncelikli hedefinin göreve geldiğinde eksikleri gidermek olduğunu söyleyen Tuna, “Burhaniye’de turizm yatırımlarını teşvik edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde aday belirleme süreci devam ediyor.  Burhaniye’de belediye yarışında ismi öne çıkan Birgi Tuna ise açıklamalarda bulundu. Bilgi birikimi, siyasi geçmişi Atatürkçü yapısıyla, hayvanseverliği ile tam Burhaniye’ye aday olacak kişi olduğu kalın harflerle çizilen Tuna; Projeleri ile göz dolduruyor. Her birinin yapılabilir ve Belediyeye gelir getirecek projeler olduğunu söyleyen Tuna,” Değişim Kazanacak” dedi.

“SİYASET SORUNLARA ÇARE OLMALI”

“Değişim Kazanacak” diyerek çıktığı yıllardır gönül verdiği CHP’de aktif olarak siyaset yapan Dr. Birgi Tuna, “Burhaniye’de de toplum, siyasetin sorunlarına çare olmasını ve bunu yaparken de siyasetçilerin toplumun beklentilerine kulak vermesini istiyor. Ben de bu anlayışı yaşama geçirmek amacıyla yakın çevremin ve partili arkadaşlarımın verdiği destek sayesinde karşınızda Burhaniye Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak bulunuyorum. Bu yarışta, CHP Burhaniye ilçe örgütüne çeşitli kademelerde hizmet etmiş ve hizmet etmek için siyasal mücadelelere girmiş birçok arkadaşımız da bana destek veriyor. Kendilerine huzurunuzda bana duydukları güven için teşekkür ediyorum” dedi.

“KENTLERİN SORUNLARI DA HIZLA BÜYÜYOR”

Burhaniye 70 bine yaklaşan nüfusuyla hızla büyüyen ve büyürken de insan ve kültür açısından zenginleşen bir ilçe olduğunu söyleyen Tuna; “Bu zenginliklerimizi birleştirmek ve güçlendirmek en büyük hedefim olacaktır. Hızla büyüyen kentlerin sorunları da hızla büyür. Geniş bir alana yayılan Burhaniye’de başta ulaşım, trafik ve otopark sorunu olmak üzere, bir arada yaşamanın getirdiği sıkıntılar da hızla büyümektedir. Burhaniye’nin trafik ve otopark sorununa akılcı ve kalıcı çözümler üretmek, yayalaştırma projeleriyle günlük yaşamı kolaylaştırmak, insan odaklı bir kent yaşamını ortaya koymak gibi temel hedefler çerçevesinde hizmetlerimizi yoğunlaştıracağız. Böylelikle Burhaniye, insanların burada yaşamaktan keyif aldığı bir kent olacaktır. Var gücümüzle Burhaniye’yi daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek istiyoruz” dedi.

“EKSİKLERİ GİDERMEK İSTİYORUZ”

Turizm, Burhaniye için vazgeçilmez bir faaliyet alanı olduğunun altını çizen Tuna, “Yaşadığımız pandemi sonrası değişen turizm anlayışı uygulamalarının en güzel örneklerinin Burhaniye’de yaşama geçmesini hedefliyoruz. Turizmde çeşitlilik yaratmak ve turizm yatırımlarını teşvik etmek için Burhaniye’nin eksik yönlerini saptamak ve bu eksiklikleri gidermek yine öncelikli hedeflerimizden olacaktır” diye konuştu.